musica.gr

logo top

https://pay.vivawallet.com/musica 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Additional Options

Όροι Χρήσης   

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος του Musica.gr, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.musica.gr

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.musica.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το Musica.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

 

Τήρηση αρχείου

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.2472/97 τηρούμε τα εμπορικά προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με το νόμο.

 

Προστασία προσωπικών στοιχείων

Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε στην εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από τo Musica.gr για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Σε καμιά περίπτωση δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά πρόσωπα που δεν διατηρούν σχέση συνεργασίας με την εταιρεία μας.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι την ώρα της εκτέλεσης της είτε με τηλεφωνική επικοινωνία (2107526666)  είτε με e-mail (info@musica.gr)  αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας αποσταλεί και επιθυμείτε να την ακυρώσετε τότε θα χρεώνεστε τα μεταφορικά (αποστολής και επιστροφής) και τα προϊόντα θα επιστρέφονται στην εταιρεία. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και σε κλειστές συσκευασίες όπως αυτά απεστάλησαν.

Παραγγελίες που δεν παραλαμβάνονται από τον πελάτη εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ειδοποίησης, θεωρούνται άκυρες.

 

Επιστροφή Προϊόντων
O πελάτης έχει το δικαίωμα να κάνει αίτηση υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος που αγόρασε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που το παρέλαβε. Από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης υπαναχώρησης το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στο κατάστημα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών ενώ τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.
Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί άθικτο και σε άριστη κατάσταση με την αυθεντική συσκευασία του και όλα τα παρελκόμενα.

Εξαιρούνται του δικαιώματος υπαναχώρησης:
Τα προϊόντα σφραγισμένων ηχητικών εγγραφών, σφραγισμένων εγγράφων βίντεο ή σφραγισμένου λογισμικού για Η/Υ που αποσφραγίστηκαν μετά την παράδοση.
Τα προϊόντα που παραγγέλονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή είναι σαφώς εξατομικευμένα.
Τα πνευστά μουσικά όργανα καθώς και τα βιβλία.

 

Επιστροφή Χρημάτων


Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2251/1994 άρθρο 3 παράγρ.4 που αφορά τις αγορές από απόσταση (on line), η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης υπαναχώρησης του πελάτης και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει επιστραφεί. Η εταιρεία μας θα επιστρέψει το ποσόν της αγοράς μετά την παραλαβή του προϊόντος στις αποθήκες της και τον έλεγχο αυτού.

Για την επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Εάν η εξόφληση έχει γίνει με πιστωτική κάρτα τότε η εντολή επιστροφής χρημάτων δίνεται άμεσα* από εμάς και τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα σας σε 3-5 εργάσιμες ανάλογα με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας σας.
  • Εάν η εξόφληση έχεί γίνει τοις μετρητοίς σε κατάστημα της εταιρείας μας τότε τα χρήματα επιστρέφονται* με την επιστροφή των προϊόντων.
  • Εάν η εξόφληση έχει γίνει με αντικαταβολή τα χρήματα επιστρέφονται* μέσα σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών.

* Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προϊόντα ελεγχθούν ως προς την κατάσταση τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους του καταστήματός μας και σε κάθε περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς αποστολής και επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφές δεν γίνονται στα βιβλία τα cd και στα πνευστά όργανα.

 

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

 

*Οι πελάτες από την επαρχία   πρέπει να στέλνουν  τα  προϊόντα  στην διεύθυνση της Εταιρείας μας. Το κόστος μεταφοράς  τον προϊόντων  από και προς την εταιρεία  επιβαρύνει τον πελάτη. Τα μηχανήματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη  από και προς τις εγκαταστάσεις του service.

 

  1. Η επισκευή του προϊόντος θα γίνεται σύμφωνα με την περιγραφή της βλάβης, που υποδεικνύει ο πελάτης. 
  1. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται μόνο με επίδειξη του δελτίου παραλαβής ή αστυνομικής ταυτότητας με τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί πιο πάνω.  
  1. Ο πελάτης ειδοποιείται για το κόστος επισκευής μόνο όταν αυτό υπερβαίνει το ποσό των 64,00€. 
  1. Σε περίπτωση που το κόστος επισκευής του προϊόντος κριθεί από τον πελάτη ασύμφορο, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλει την ελάχιστη χρέωση εργασίας, απασχόλησης ή/και μεταφοράς σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρείας.  Αν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλει την ελάχιστη χρέωση σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο, ακόμα και αν δεν απαιτηθεί καμία εργασία επισκευής. 
  1. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον πελάτη προκαταβολή μέρους του ποσού επισκευής ανάλογα με την περίπτωση. 
  1. Τα επισκευασμένα ή μη προϊόντα που δεν παραλαμβάνονται από τους ιδιοκτήτες τους μετά τη σχετική τηλεφωνική ενημέρωση για το κόστος της βλάβης, χρεώνονται με κόστος φύλαξης 40,00€ μηνιαίως από την ημερομηνία ενημέρωσης.

Τα προϊόντα του καταλόγου μας καλύπτονται από εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας.

Προσοχη!
Τα προϊόντα ελέγχονται διεξοδικά πριν αποσταλούν ώστε να εξασφαλίσουμε ότι δεν φέρουν το παραμικρό ελάττωμα. Παρακαλείστε κατά την παραλαβή να ελέγχετε την καλή κατάσταση των προϊόντων.
Στην περίπτωση που παρατηρήσετε την παραμικρή φθορά μην δεχθείτε να τα παραλάβετε. Τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα για την μεταφορά τους από την εταιρία που συνεργαζόμαστε, αλλά για να ισχύσουν τυχόν αποζημιώσεις θα πρέπει να αρνηθείτε την παραλαβή ώστε να αποδειχθεί η ευθύνη της εταιρίας που τα μετέφερε.

Αποποίηση ευθύνης

Το Musica.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση.
Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.

     
Σύνθετη Αναζήτηση
Προϊόντα Ποσότητα

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι

Συνολικό Ποσό  0,00 € 

Διαχείριση Καλαθιού
Ξέχασα το συνθηματικό μου
Εγγραφή
© Copyright musica.grPegasus Hermes Application   Powered by Pegasus Technology